You got mail

Hej Victoria!!

Ni har verkligen något härligt att se fram emot!
Lena och jag kom till Koh Lanta i tisdags eftermiddag. Huset var i mycket bra skick när vi kom. Grannarna berättade att det varit minst 7 personer som städat, arbetat i trädgården, målat/lackat om alla utemöbler och målat köksdörren någon dag innan vi kom. Målningen hade vi inte talat om vad jag vet, men de tar ibland egna initiativ också. 

Det dröjde inte länge förrän vi gick och fick lite massage och åt lite god thailändsk mat. Vädret här är toppen med sol, 33 gr i luften och minst 30 i vattnet och en lagom svag vind. Grönskan i trädgården är underbar och allt växer så det knakar. Vi njuter för fullt av den lugna stämningen, vackra stranden, goda maten, vackra naturen med alla ljud på kvällarna och alla vänliga thailändare.

Vi har nu ett trådlöst Internet som fungerar hyggligt här på terrassen. 
Skickar en bild med utsikten från vår säng i stora sovrummet. Det är vår innegård och paviljong som syns. Härlig vy när man vaknar på morgonen. Vi såg också en fantastisk solnedgång första kvällen kl 18.

Ha det fortsatt bra!
Varma!! hälsningar,
Per & Lena

Det låter mycket lovande :-)

Säga upp

Vi kommer ha eftersändning på posten till vårt "nya" hem den tiden vi är bortresta, posten skickar då ALL post som är adresserat till vår adress. Jag måste därmed ringa och säga upp alla kataloger & annan adresserad reklam - känns lite onödigt att få IKEAkatalogen fraktad till andra sidan jorden.


Solen sken & jag njöt

Jag tog mig till ett varmt skönt ställe efter jobbet idag, nämligen till det lokala solariet. Det var en varm avslappnande halvtimme som gick alldeles för fort. Somnade såklart och det var så där kallt och omysigt att sätta ner fötterna på det iskalla klinkergolvet... Mitt bleka ansikte fick nog lite färg - vilket behövdes! Skönt!


Tröst i mörkret

Jag kan liksom inte låta bli att glutta lite på hav, sol, sand & vackra svajande palmer lite då och då. Det ger mig energi när det känns sådär extra trist därute.



♥ Längtar.



RSS 2.0