Hej då

Snart är det dags att åka ut till Arlanda. Vi säger hej då nu.


Jasså

Nu är mysmiddagen över och det är dags att slå sig mer i soffan. En väldigt god kopp kaffe hägrar!

Sista kvällen

Vi kör fradagsmys en söndag! Gott vin, god mat & så klart Bob Marley som jammar i bakgrunden. Packningen är så gott som klar, huset är klart att gå i ide & vi - jag och min family är redo att checka ut från Sverige och njuta av några underbara månader i värmen.

Kram. 


Text message

Mami skickade ett helt underbart SMS idag - hon har bokat sin resa till Thailand den 7 mars. Det blir hennes första resa till Thailand och det ska bli ett sant nöje att få dela den med henne.  

Puss på världens bästa mamma!

2 veckor

Just idag, om 2 veckor är vi på Arlanda. 2 veckor jag fattar inte att det är sant...


Vaccinerad

Den här hösten har det blivit en och annan sputa. Influensa, Hepatit A och Svininfluensa. Men nu är det slut på stickeriet - och så får man hoppas att man håller sig frisk.

Det vore väl tusan annars...
 

Hepatit A

Hepatit A är ett virus som kan finnas i förorenat vatten och i rå eller otillräckligt tillagad mat, till exempel skaldjur eller grönsaker. Den som drabbas av hepatit A-smitta kan sedan lätt föra smittan vidare genom exempelvis dålig handhygien vid toalettbesök





Tiden rullar

Jojomensan, det går fort nu. Inte många arbetsdagar kvar, det känns riktigt bra. Min vikarie är så duktig vilket underlättar min oro en hel massa. För det är ju några säckar som ska knytas ihop innan man kan checka ut från jobbet.

RSS 2.0